Консултантска компания Симбула ще Ви помогне да извървите успешно целия път от създаването на Доклад за оценка на здравните технологии до подаването му в Комисията по ОЗТ. При нас ще срещнете млади, иновативни и амбициозни професионалисти, които ще бъдат отдадени изцяло на Вашия проект.

Нашият екип, съвместно с водещи медицински специалисти и фармацевти, може да изготви пълен ОЗТ доклад за нов продукт, фармако-икономически анализ за подновяване на реимбурсен статус, анализ на бюджетно въздействие, конкретни финансови анализи по задание на клиента за успешно позициониране на продукта Ви на пазара.

В Симбула имаме много предимства, но тези, с които се гордеем най-много, са:

  • Изготвяне на доклади и анализи паралелно на два езика – български и английски;
  • Външен контрол на качеството от водещи експерти от ЕС;
  • Реално постижими кратки срокове на изготвяне на доклад или друг анализ в оптимално съотношение цена-качество.

Нашият екип е с поглед в бъдещето, активно участва в обучения, семинари за надграждане на знанията си и е готов да отговори на новите изисквания, които предстоят. Така и Вие можете да разчитате на актуалност и адекватност, избирайки услугите на компанията.

Не се колебайте да се свържете с нас, за да Ви подкрепим в достъпа на Вашия продукт до пазара.

Често задавани въпроси
Тук можете да откриете отговорите на най-често задаваните въпроси свързани с воденето на съвременно счетоводство и спазването на финансовото законодателство на България и ЕС. Потърсете отговори
Пазарни анализи
Финансово здрава ли е системата на Здравеопазване в България? Виж всички анализи
Свали бланки
Разгледайте най-често използваните счетоводни документи и свалете необходимите ви бланки, които можете да попълните и изпратите на нас или вашите контрагенти. Попълни и изпрати