Първият в света смесен професионален хор на слепите – „Акад. Петко Стайнов“ ще бъде на турне в Австрия от 1-ви до 7-ми ноември 2018 г. „Турне на Светлината“ е в чест на Деня на будителите и честването на 83 години от създаване на хора.

Хорът на слепите ще изнесе 4 концерта (02.11, 03.11, 06.11, 07.11) и има участие в литургията на Българската Православна Църква (04.11). На 01.11 Българският Културен Институт Виена „Дом Витгенщайн“ ще открие съпътстваща изложба за живота и делото на Петко Стайнов. Програма може да намерите тук.

Турнето е организирано от австрийското сдружение за култура и изкуство „Лилавият лебед“ с любезната подкрепа на Фондация Синергиа от България. Консултантска къща Симбула е партньор на събитието, като чрез своята дейност се ангажира активно и за подобряване шансовете за професионално развитие на слепи и хора със зрителни увреждания.

Често задавани въпроси
Тук можете да откриете отговорите на най-често задаваните въпроси свързани с воденето на съвременно счетоводство и спазването на финансовото законодателство на България и ЕС. Потърсете отговори
Пазарни анализи
Финансово здрава ли е системата на Здравеопазване в България? Виж всички анализи
Свали бланки
Разгледайте най-често използваните счетоводни документи и свалете необходимите ви бланки, които можете да попълните и изпратите на нас или вашите контрагенти. Попълни и изпрати