boa-jivanov

Проблемът на възвръщаемостта в здравеопазването е свързан с липсата на информация, коментира Живко Иванов в предаването Инвестбук на телевизия Bulgaria On Air. Въпреки сериозния ръст на приходите за петте години от 2009 до 2013, финансовият резултат на системата е останал непроменен за периода според данните посочени от управителя на Финансово-счетоводна къща Симбула.

Заедно с Димитър Герджиков, мениджър бизнес развитие в Пощенска банка, Иванов коментира още инвестициите в проекти от здравния сектор и актуалните предложения за реформи идващи от кабинета на министъра на здравеопазването д-р Петър Москов.

Прочетете още на: http://www.bgonair.bg/bulgaria/2015-02-05/dgerdzhikov-ochakvame-i-prez-2015g-lihvite-po-kreditite-da-padat и вижте запис на цялото предаване.

Често задавани въпроси
Тук можете да откриете отговорите на най-често задаваните въпроси свързани с воденето на съвременно счетоводство и спазването на финансовото законодателство на България и ЕС. Потърсете отговори
Пазарни анализи
Финансово здрава ли е системата на Здравеопазване в България? Виж всички анализи
Свали бланки
Разгледайте най-често използваните счетоводни документи и свалете необходимите ви бланки, които можете да попълните и изпратите на нас или вашите контрагенти. Попълни и изпрати