ITSG

„Международна група от данъчни специалисти“ (ITSG) предоставя висококачествени, практически и творчески, международни, данъчни консултации в световен мащаб. Всеки член на ITSG притежава богат опит в международното данъчно планиране и е признат като такъв от своите партньори. Членове на ITSG се присъединяват към групата „по покана“, след като са работили успешно и с други членове от групата. Ежегодно се провежда Световна конференция, на която членовете на ITSG подновят и валидират взаимоотношения си.

ITSG се състои от тясно-вплетен екип от международни консултанти. Членовете на групата са в постоянна връзка помежду си, отразявайки промените на световната сцена. Всеки от тях притежава работни познания по данъчно облагане и в трети страни.

Членовете на ITSG предлагат бърз и икономически ефективен преглед на данъчните възможности, както и на потенциални данъчни капани. След обсъждане на казус с клиент, се формират конкретни въпроси, които са в основата на създаването на подробни съвети. Казусът на клиента може да не бъде ключът към отговора – необходимостта е често да се търси навън и да се диагностицира „проблем зад проблема“. Задълбочен анализ често намира специфично решение на конкретен проблем.

Често задавани въпроси
Тук можете да откриете отговорите на най-често задаваните въпроси свързани с воденето на съвременно счетоводство и спазването на финансовото законодателство на България и ЕС. Потърсете отговори
Пазарни анализи
Финансово здрава ли е системата на Здравеопазване в България? Виж всички анализи
Свали бланки
Разгледайте най-често използваните счетоводни документи и свалете необходимите ви бланки, които можете да попълните и изпратите на нас или вашите контрагенти. Попълни и изпрати